Költözés

Kedves Barátaink! 

Sokan tudjátok már, de elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy "hivatalossá" tegyük: elköltözünk. 

A döntésünk okai szerteágazóak és főleg személyesek, nem elsősorban szakmaiak: a Balaton mellett fogunk élni egy másképp szép, de hasonlóan gyönyörű tanyán.

Az elmúlt öt évben létrehoztunk egy gazdaságot, letettük az alapjait egy csodás biokertnek: 6 hektár gyümölcs fordult immár termőre. 

Kialakítottunk egy olyan szedd magad-os rendszert, ami által tiszta étel került sok-sok debreceni asztalára, megfizethető áron.

Örömmel néztük a családokat, akik hétről hétre jöttek hűségesen és értelmét láttuk minden rövidebb-hosszabb látogatásnak, találkozásnak, amiben részünk volt ittlétünk során.
Hálásak vagyunk, amiért annyi történetet megismerhettünk, örömmel osztottuk meg cserébe a sajátunkat.

Köszönjük debreceni barátainknak, ismerőseinknek ezt az öt munkával teli, tanító-tanuló gyönyörű évet.


Szeretettel:

Szabó Józsi
Jócsák Ildi
Benedek, Máté, Réka és Zsófi

1 megjegyzés:

  1. Kedves Jócsák Ildi és Szabó Józsi! Örülök az új lehetőségnek, mert talán valami szebb és jobb lesz ott a Balatonnál. Én ma bicikliztem ki Debrecen füredi útról Dombosra, és megfogott ott valami. Az a végtelen táj, az a sok madár és a túlzott csend. Azon gondolkodom, hogy veszek egy kiskertet, csak hogy lássam, szeretném-e, tudnám-e? Szeretnék magam termelni, mert Vegánként nekem fontos a minőség, a tiszta élelmiszer. Ha sikerül a vágyam, akkor lesz ott még "Szabó kert", csak miniben. Nagyon sok örömöt és áldást kívánok az új otthonra és az egész családra. Üdvözlettel: Szabó Sándor

    VálaszTörlés